Participare la ateliere

Participarea la atelierele GNUVideo.RO este gratuită însă este necesar să vă anunțați prezența în prealabil. Este important pentru organizator și partenerii acestuia să cunoască numărul de participanți, această informație ajutând la buna desfășurare a evenimentului.

Pentru a vă înscrie la atelier trimiteți o scrisoare electronică cu titlul „Participare” la adresa de poștă electronică info@gnuvideo.ro. Înscrierea se face individual iar în cazul în care mai veniți însoțiți de un prieten sau mai mulți îndrumați-i să se înscrie folosind aceleași instrucțiuni.

Confidențialitate

Adresele de poștă electronică folosite pentru înscrierea la atelier nu sunt stocate de organizator în vederea trimiterii ulterioare de informări ce nu au legătură cu evenimentul la care v-ați înscris și nici nu vor fi cedate partenerilor sau altor terțe persoane.

Dacă doriți să primiți prin poștă electronică informații cu privire la viitoare evenimente sau activitatea proiectului GNUVideo.RO urmați instrucțiunile de pe pagina de abonare pentru a vă abona.

Paginile și conținutul acestui sit - informații, imagini, înregistrări video - sunt disponibile sub licența liberă
CC-BY-SA 3.0. Drepturi de autor © 2014 - 2015 gnuvideo.ro.

Sit contruit cu Bootstrap, disponibil sub licența MIT.