Colaborări

Pentru a ajuta utilizatorii să-și aprofundeze cunoștințele despre programe libere și pentru a îmbunătăți gradul de conștientizare publică cu privire la importanța folosirii programelor libere este necesară organizarea de ateliere și evenimente cu regularitate.

Din păcate nu există un spațiu dedicat proiectului GNUVideo.RO unde să fie organizate ateliere și evenimente. Ca urmare ne bazăm pe parteneri și comunitatea utilizatorilor și susținătorilor de programe libere din România.

Dacă dețineți un spațiu cu o capacitate de cel puțin 20-30 de locuri sau aveți o cunoștință ce poate pune la dispoziție o astfel de locație și doriți să colaborăm la organizarea unui eveniment trimiteți o scrisoare electronică folosind adresa de pe pagina de contact pentru a vă exprima intenția în acest sens.

Este important ca locația să aibă conexiune activă la internet pentru a permite participanților să-și conecteze calculatoarele. Atelierele sunt evenimente practice și conexiunea la internet este necesară pentru buna desfășurare a evenimentului.

De asemenea dacă aveți cunoștințele necesare susținerii unui atelier și doriți să colaborați cu proiectul GNUVideo.RO pentru organizarea unui eveniment vă rugăm să ne contactați.

IMPORTANT : Temele atelierului trebuie să aibă legătură doar cu programele libere. O scurtă definiție a programelor libere pote fi citită AICI.

Voluntariat

Putem de asemenea colabora pe parte de voluntariat. Pentru o mai bună desfășurare a unui eveniment este benefic să existe persoane dispuse să ofere asistență participanților. Dacă doriți să contribuiți, ca voluntari, la buna desfășurare a unui atelier trimiteți o scrisoare electronică în care să vă exprimați intenția. Includeți în corpul mesajului și câteva cuvinte despre experiența voastră cu un anumit program liber (sau mai multe) sau dacă ați mai participat ca voluntari la un atelier.

Paginile și conținutul acestui sit - informații, imagini, înregistrări video - sunt disponibile sub licența liberă
CC-BY-SA 3.0. Drepturi de autor © 2014 - 2015 gnuvideo.ro.

Sit contruit cu Bootstrap, disponibil sub licența MIT.